Nieuws

Hoe lang is nieuws “nieuws”? Wanneer verwijder je iets van deze pagina? Wij denken dat sommige berichten ook na langere tijd nog leuk zijn om te lezen en hebben daarom de pagina Archief aangemaakt.
Neem er gerust een kijkje!

GESLAAGD NAJAARSCONCERT MET TUNE

Op zaterdag 25 november 2023 gaven wij samen met muziekvereniging Tune een najaarsconcert in de Kastanje. Een Lijssels onderonsje dus. Wij zongen vóór de pauze negen mooie nummers, waarbij we iedereen verrasten met de “Lambscapes”. Een komisch stuk over het lammetje van Mary (een bekend Engels kinderliedje) dat haar overal volgt. Je hóórt het lam – of was het onze Ludmila?!
Daarna konden wij mee genieten van de muziek van Tune, vooral van de Queen-medley – geweldig!
Tot besluit speelden en zongen we samen The Exodus song en Adiemus. Dat klonk mooi, volgens het publiek, en dat na slechts één gezamenlijke repetitie. Compliment voor beide dirigenten!

WIJ ZOEKEN SAMENWERKING

Op ons concert “Heimwee, Herinnering, Hoop” in april 2023 in het Cultuurcentrum in Deurne kregen we veel positieve reacties. Dat smaakt naar meer en daarom hebben wij plannen om in april 2025 een nieuwe uitvoering te realiseren, in samenwerking met Peter van Aar, regisseur van p.a. producties, en onze dirigent, Mario Geurtjens.
Op woensdag 29 november 2023 is een presentatie gegeven van die plannen in Grand Café Beekman & Beekman in Deurne.
We willen namelijk, zoals ook de gemeente Deurne nastreeft, samenwerken met andere verenigingen, zoals toneelgezelschappen, combo’s, dansgroepen.
Met de inbreng van de mensen die de presentatie hebben bijgewoond, gaat Peter van Aar zijn ideeën verder uitwerken. Mocht je alsnog interesse hebben, dan kun je contact opnemen met onze secretaris, José van Dongen: h.dongen3@upcmail.nl.
Ook mensen die graag als projectlid mee willen zingen, zijn van harte welkom! Je kunt met een van de bestuursleden bellen of gewoon op een vrijdagavond de repetitie bijwonen. Altijd welkom!

home