Foto’s / media

Op kerstavond 2023 hebben we de mis in de kerk in Liessel opgeluisterd met de Messe brève van Gounod en mooie kerstliedjes. Daarnaast zong onze gast, operazanger Radha Acyuta uit Amterdam, drie liederen. Het zag er sfeervol uit:

Een impressie van ons geslaagde concert op 16 april 2023

(foto’s Martine Aarts)

Artikel uit het Weekblad voor Deurne d.d. 6 april 2023:

Het koor tijdens een van de repetities voor het optreden in het Cultuurcentrum. (Foto: Martine Aarts)

Concert Una Sono in het Cultuurcentrum in Deurne

LIESSEL/DEURNE – Una Sono uit Liessel treedt zondag 16 april om 14.00 uur op in het Cultuurcentrum in Deurne. Tickets zijn te koop via het Cultuurcentrum voor 12,50 euro. Een pauzedrankje is inbegrepen.

Una Sono belooft de aanwezigen een bijzondere muziekuitvoering. Heimwee naar vervlogen tijden, herinneringen die we koesteren en hoop op goede tijden lopen als een rode draad door het concert dat is verdeeld in drie blokken. Una Sono is een gemengde zangvereniging, die in 2023 65 jaar bestaat. Het koor staat onder leiding van dirigent Mario Geurtjes en wordt begeleid door vaste pianiste Ludmila Seroo-Ferroni. In 2020 wilde het koor graag meedoen aan de activiteiten rondom Deurne 1300 met een mooi concert. Naast een keus uit het veelzijdige repertoire werden er nieuwe stukken aangeschaft. De dirigent maakte arrangementen, zodat de nummers beter bij de bezetting van het koor passen. Maar vanwege corona werden de activiteiten verschoven of afgelast. Op zondag 16 april kunnen de koorleden dan eindelijk hun kunsten vertonen. Una Sono vond Peter van Aar bereid om te helpen als regisseur en presentator. Speciale gast is de Deurnese troubadour en liedjesschrijver Peter Aarts, die met zijn vaste begeleiders vier liedjes zal zingen.

CONCERTREIS TRIER 2022

Corona maakte dat we de tweejaarlijkse concertreis moesten uitstellen, maar in juni 2022 konden we gaan! In de sfeervolle Onze Lieve Vrouwekerk mochten we op zondag de dienst opluisteren en dat klonk als een klok!
Het weer was ons goedgezind, de stad en omgeving prachtig, lekker eten (en drinken); we hebben genoten! Een impressie:

home